(A posztot, ha valami friss hírt találunk, napközben folyamatosan frissítjük!)

[17:53] Végeredmények a másik csoportból: POR-BRA 0-0, KNDK-CIV 0-3. Csoportgyőztes Brazília, második Portugália. Mivel nálunk még bármi megtörténhet, mindenki döntse el, neki melyik lenne a szimpatikusabb ellenfél a nyolcaddöntőben.

[16:53] A G-csoport meccseinek félidei állása: Portugália-Braziília 0-0, Észak-Korea-Elefántcsontpart 0-2. Jelenleg 1. Brazília, 2. Portugália, 3. Elefántcsontpart, 4. Észak-Korea. A továbbjutók kiléte nem kérdés, a sorrendjük azonban annál inkább.

[14:25] Bielsa mester már felvázolta az esti nyerő taktikát, mi pedig a legkülönbözőbb képszerkesztőkkel prábáljuk kideríteni. Ha megtudunk valamit, eláruljuk. Reméljük nincs Photoshop a spanyolok edzőközpontjában.

[14:20] A két csapat örökmérlege: Chile még nyeretlen Spanyolországgal szemben, a hat vereségét eddig egyetlen döntetlennel volt képes ellensúlyozni. A gólkülönbség 3-18, szintén oda. Nem sok jót sejtet előzetesen az átlagosan háromközte vereség, de mikor, ha nem most?

[13:15] Az esti mérkőzés élő közvetítését tartalmazó poszt délután ötkor élesedik az oldalon (itt).

[13:08] Bejönni látszik előzetes jóslatunk, és az eltiltott Fernandezt, valamint Carmonát Millar és Valdivia pótolja. A goal.com jelenleg egy 3-4-3-as kezdőt vízionál, ami nekünk fényesen megfelel. Egyéb változás nálunk nincs, a spanyoloknál pedig annyi, hogy Inieste visszatért, Villát pedig - nyilvánvaló ütése ellenére - nem tiltották el utólag, így ott lehet a kezdőben.

Chile: Bravo - Medel, Ponce, Jara - Isla, Millar, Valdivia, Vidal - Alexis Sanchez, Suazo, Beausejour 

Spanyolország: Casillas - Ramos, Pique, Puyol, Capdevilla - Alonso, Busquets, Xavi, Iniesta - Villa, Torres


1 komment

Címkék: spanyolország beharangozó

A bejegyzés trackback címe:

https://arrivarojos.blog.hu/api/trackback/id/tr562109258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atombeton 2010.06.25. 15:36:11

A nyerő taktika a következő: 1-el többet rúgni mint kapni.
Ennyi.
süti beállítások módosítása