Megkerestünk néhányat a modern kori labdarúgás megkerülhetetlen figurái közül, hogy mondják el, mit is gondolnak a chilei válogatottról!

Franz Beckenbauer: Nálunk (a Bayern München, a szerk.) kötelező minden új trénernek egy hónapot Chilében tölteni, és tanulmányozni a dél-amerikai ország labdarúgásának taktikai fogásait autentikus környezetben. Mikor Jürgen (Klinsmann, a szerk.) ide került, azt magyarázta, hogy fél évvel korábban töltött Santiago de Chile-ben két hónapot, és nagyon húzta a száját, ímmel-ámmal figyelt csak oda, meg is lett az eredménye: Auf Wiedersehen Klinsi!

José Mourinho: Sokan a Real Madridot tartják a labdarúgás csúcsának, az edzői karrier legnagyobb kihívásának, ám én tudok egy nemesebb feladatot! Győzelemre vezetni a chilei válogatottat! Hala Chile, hala!

David Beckham: Juan Carlos Letelier volt a példaképem mindig is! Gyerekként az ő jobb lábát bámultam és arról ábrándoztam, hogy egyszer olyan beadásaim lesznek, mint Neki. Sajnos az álmok, csak álmok maradnak….
 

Gary Lineker: A chilei bajnokság annyira tüzes és szenvedélyes, hogy ott még én is kaptam volna egy sárgát.

Ronaldinho: Remek diszkók vannak Santiagoban!

Vinnie Jones: Részt vettem próbajátékon az Universidad Catolica-nál (az egyik legjobb chilei csapat, a szerk.), de túl kemény volt a játék, úgyhogy inkább hazajöttem.

Kiprich Dániel: Rengeteg lehetőség rejlik a chilei bajnokságban!

Madonna: Ohh, Zamorano!

Bajzát Péter: Hö?


7 komment

Címkék: chile madonna bajzát zamorano beckenbauer chilei válogatott hajrá chile

A bejegyzés trackback címe:

https://arrivarojos.blog.hu/api/trackback/id/tr252053037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rostos 2010.06.03. 13:33:52

Szerintem ez kamu.

Ezek a hírességek nem is tudnak magyarul!

rostos 2010.06.03. 13:34:53

Persze a Kipricst és a Bajzátot nem számítva :) :D

Miro Kiss Ida 2010.06.03. 13:36:16

Itten (Chilében) annyira szereti a zelnök a ző népét, hogy kormányrendeletben kötelezte a munkaadókat és az oktatási intézményeket: függesszék fel a tevékenységüket, és biztosítsanak tévét a dolgozóknak a chilei csapat meccsei alatt. Mielőtt egészen elandalodnátok ettől a figyelmességtől, azért nem árt tudni, hogy a kedvelt Pinyera úr egészen a márciusi hatalomátvétel előttig a legfontosabb chilei tévéállomás többségi tulajdonosa volt. Most már persze nem - de hogy azok a részvények kikhez vándoroltak? Lehet találgatni.

xkolbászx 2010.06.03. 13:41:04

@Miro Kiss Ida:

ÉLJEN AZ ELNÖK ÚR! ÉLJEN!

_Szom Ki-Van · http://csollima.blog.hu/ 2010.06.05. 06:14:40

Allende mártír elvtárs emlékére a népi Korea sem közömbös a chilei válogatott iránt!

Mala Suerte 2010.06.06. 21:49:00

Linekertől miért nem ezt raktátok be?

“Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, Chile always win.”
süti beállítások módosítása