Uraim, jól jegyezzék meg ezeket a pillanatokat. Talán most még nem értik, de úgy fognak visszaemlékezni erre, mint életük legnagyobb pillanataira. A pillanatra, amikor férfiként kezükbe vették a sorsukat, felemelték a fejüket és azt mondták, nem. Nem lehet, hogy csak egy álom legyen. Az álmainkból az életük lesz.


 

A pokolból jöttünk. Azt mondták kicsik vagyunk. És AZ ÉG SZERELMÉRE, egyszer már megmutattuk. Megmutattuk, Uraim, és nem csak azt, hogy van egy nemzet a világon, ami sose adja fel. Nem, ennél sokkal többet. Megmutattuk, hogy tudunk játszani. Játszani a játékot, amit kissrácként önfeledten játszottunk, amit ma is millió kissrác játszik a világon ugyanilyen önfeledten. Ha egy kisfiú a világ másik végén, akinek semmi más öröme nincs az életben, csak ez a játék, minket nézett, tudta, hogy van remény.

Ezért érdemes csinálni. Nem az aranyért, nem a pénzért. Nem a dicsőségért. Persze ezek is fontosak. De mindent passz előtt, minden lövés előtt gondoljanak arra, mit szólna az a kisfiú a világ másik végén? Ez a mi utunk, Uraim. Támadunk, mert ezek vagyunk mi. Ahogy John Rambo mondta: Live for Nothing or Die for Something.

Menjenk ki Uraim és játszanak. Játszanak, ahogy csak egy férfi játszik. Az álomból ma valóság lesz.


3 komment

Címkék: hajrá chile

A bejegyzés trackback címe:

https://arrivarojos.blog.hu/api/trackback/id/tr332097568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miro Kiss Ida 2010.06.21. 14:58:59

Chi-chi-chi le-le-le Viva Chile!

nagyhoho 2010.06.21. 16:12:23

hehe, honnan van ez a szöveg? nagyon tetszik!
süti beállítások módosítása